Diensten

Happy to help!

Digitaal bureau gevestigd in Mechelen

Websites

Ongeacht de omvang, complexiteit of eenvoud van jouw wensen, we zijn er klaar voor. We bieden kwalitatieve websites aan voor elk budget.

Online strategie & marketing

Naast onze expertise in webdesign bieden we ook strategisch advies, digital storytelling en vertalingen aan. Bovendien zorgen we maandelijks voor updates om de veiligheid en prestaties van jouw website te garanderen.

SEO optimalisatie

Zorg ervoor dat je website gevonden wordt! We bieden SEO optimalisatie aan om jouw online aanwezigheid te versterken en meer bezoekers naar jouw site te leiden.

Brand identity

Op zoek naar een sterkere merkidentiteit? We zoeken mee naar een passende brand identity om jouw bedrijf te helpen opvallen in de menigte en een blijvende indruk te maken op jouw klanten.

Social media development

Geef je merk een boost op social media! We bieden social media development aan om jouw online aanwezigheid te vergroten en het juiste doelpubliek te betrekken op verschillende platforms.

Ontwerp

Op zoek naar unieke ontwerpen op maat? We maken het voor je! van posters en infographics tot kledingontwerp en meer! We leveren maatwerk met een persoonlijke touch.

Wij helpen jou innoverengroeienindruk makenexcellerenoptimaliseren

Onze prijzen

Maatwerk

Bij Pixel Pioneers geloven we dat elk project uniek is en een individuele aanpak vereist. Daarom hanteren we geen vaste prijzen voor onze diensten.

Maar maak je geen zorgen! We bieden jullie wel de mogelijkheid om een vrijblijvende offerte aan te vragen, zodat je een idee krijgt van de kosten. Op basis van jouw wensen en behoeften geven we jou een handige prijsschatting!

Voor webdesign hanteren we wel een vaste beginprijs. Dit komt omdat we transparant willen zijn over de kosten en omdat we streven naar de beste kwaliteit voor een redelijke prijs.

Webdesign

v.a. €995

Eenmalige kost!

Onderhoud

v.a. €50

Per kwartaal