Contact

Contacteer ons

Laat van je horen, we bijten niet!

Heb je vragen over onze diensten of wil je gewoon hallo zeggen? Ben je in de buurt van Mechelen of wil je graag dat wij tot bij jou komen voor een vrijblijvend adviesgesprek?

Aarzel niet om contact met ons op te nemen. We horen graag van je en staan klaar om je te helpen.

Je kunt ons bereiken via onderstaande contactgegevens of door het formulier op deze pagina in te vullen. We streven ernaar om binnen 24 uur te reageren.

Bedankt voor je interesse en we hopen snel van je te horen!

+32 486 45 07 06

info@pixelpioneers.be

FAQ

Veelgestelde vragen

Het biedt een breed bereik, is altijd toegankelijk, bouwt geloofwaardigheid op en vergemakkelijkt conversies. Een professionele en actuele website en social media-profielen zijn nodig om potentiële klanten te bereiken en te laten zien wat je te bieden hebt.

Bij Pixelpioneers streven we ernaar om onze klanten de best mogelijke ervaring te bieden en zijn we altijd bereid om feedback te ontvangen en aanpassingen te maken waar nodig. Als je niet tevreden bent met ons werk of als je bepaalde dingen wilt aanpassen, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We willen graag begrijpen wat de specifieke problemen zijn, zodat we kunnen samenwerken om oplossingen te vinden en jouw doelstellingen te bereiken. Ons doel is om jou tevreden te stellen en een resultaat te leveren waar je blij mee bent.

Bij Pixelpioneers werken we nauw samen met onze klanten om op maat gemaakte oplossingen te bieden die aansluiten bij hun specifieke behoeften en budgetten. We bieden geen vaste prijzen omdat elk project anders is en afhankelijk is van verschillende factoren, zoals de complexiteit van het project, de gewenste functionaliteiten en het tijdsbestek.

We begrijpen dat prijs een belangrijke factor is voor onze klanten, en we streven ernaar om eerlijke en transparante prijzen te bieden die passen bij het werk dat we leveren. Als je geïnteresseerd bent in onze diensten en een prijsopgave wilt ontvangen, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We kunnen dan een offerte opstellen op basis van jouw specifieke behoeften en budget.